TEATRE MÀGIC

Toggle Header

pràcticament Màgia

Pràcticament Màgia

Mag Gerard
Pròleg: Brando i Silvana
Model de la coberta: Natàlia Soria
Mag Gerard reuneix en aquesta obra part del seu repertori professional de Màgia d’Escena amb efectes i presentacions originals, provades amb èxit en gales de màgia, festivals de cinema, esdeveniments empresarials i parcs d’atraccions entre d’altres, i que segur desitjaràs incorporar en els teus espectacles .
Un magnífic llibre, que compta a més, amb la col·laboració de mags nacionals i internacionals de la talla de Dan Harlan, Tom Mullica, David Acer, Gaetan Bloom, Brando i Silvana, Jordan Gomez, Aldo Colombini, David Regal, Mike Bent, Inés, Hèctor Manxa, Jaume Figueroa, Ismael Civiac, Teia Moner, Selvin, Paulino Gil, Aliskim, Ramon Mayrata, Kiko de l’Espectacle, Jon Zabal i Adrián Conde.
Si estàs buscant nous efectes de màgia d’escenari i millorar les teves habilitats escèniques com a mag, aquest és el teu llibre. Aprendràs jocs amb telèfons mòbils, martells, bitllets d’avió, caixes de crispetes, sucs de taronja, campanes, globus, sostenidors, paper higiènic, botons, mocadors, titelles de mà … i fins a una stripper!
Preu: 30 €
A la venda a:
Ediciones Marré,
Mágicus
El Rey de la Magia
Tiendamagia
Asdetrebol