TEATRE MÀGIC

Toggle Header

Espectacles

Abrakadabra.com

Foto-1-Abrakadabra

Abrakadabra.com és el nou espectacle del Mag Gerard que barreja amb un estil propi la màgia visual i sorprenent amb el teatre còmic per oferir-nos tot un seguit d’il·lusions que ens acompanyaran en un viatge per les diferents especialitats de l’art de l’impossible.

En aquest muntatge, que es va estrenar a Barcelona en el Teatre del Rei de la Màgia, el Mag Gerard ens demostrarà les seves habilitats màgiques amb els telèfons mòbils, les capses de cereals, el paper higiènic, les baralles de cartes… i fins i tot tallarà i recompondrà un espectador del públic…

 El Xarlatà Màgic

charlatan

El Xarlatà Màgic ha arribat a la teva ciutat, amb la seva vestimenta de principis del segle passat et mostrarà que les coses no són mai el que semblen sinó que semblen el que són. El seu equipatge és una gran maleta plena de somnis, en el seu interior els objectes quotidians cobren vida i poden realitzar les més sorprenents acrobàcies màgiques: penjadors que s’enllacen màgicament formant figures, baralles de cartes gegantes que expliquen històries, caixes de cereals màgiques, objectes del públic que viatgen a llocs impossibles… A més podràs veure la recreació màgica de la famosa història de Guillem Tell, el Xarlatà Màgic apostarà tot els seus diners amb un espectador… Qui guanyarà? I finalment els espectadors endevinaran de forma sorprenent on serà la propera ciutat que visitarà aquest curiós personatge.

 

Característiques:

Espectacle de màgia teatralitzada destinat a tots els públics interpretat per Mag Gerard.
Assessorament màgic i teatral: Brando i Silvana, vestuari: Dress Art (Barcelona), estris màgics: El Rei de la Màgia, Màgicus i Juan Mayoral.