TEATRE MÀGIC

Toggle Header

Mag Gerard

gerard

Mag Gerard pertany a una nova generació de mags que barreja de forma original i sorprenent màgia i stand – up comedy. Aquest divertit mag ha presentat al llarg de la seva trajectòria diferents espectacles de diferents formats en totes les especialitats de la màgia: Close – up, escenari, grans il·lusions… per a públics de diferents nacionalitats. Ha estudiat a l’escola d’Ana Tamariz a Madrid on ha après les tècniques de l’il·lusionisme de la mà de grans mestres com Juan Tamariz o Gaetan Bloom entre d’altres.

La seva màgia s’ha pogut veure en teatres, festivals de cinema, fires de teatre, gales internacionals de màgia, parcs d’atraccions, museus, sales alternatives… a més compatibilitza la seva tasca de mag amb la de director artístic del festival internacional Teatre Màgic de Tarragona i La Canonja.

Recentment,  ha aparegut en la prestigiosa revista Magic Magazine de les Vegas (USA) i el seu darrer espectacle ha guanyat el premi al millor espectacle de sala en els 3 dies de Faràndula a Canàries.