TEATRE MÀGIC

Toggle Header

Contractació d’espectacles

Teatre Màgic posa la màgia al vostre servei perquè el vostre acte, esdeveniment o programació cultural sigui recordat d’una forma especial. Treballem amb els mags més destacats a nivell nacional e internacional i us podem oferir un espectacle de màgia a la vostra mida segons les vostres necessitats.

Organització de festivals de màgia: En el Camp de Tarragona hem organitzat més de 15 festivals de màgia diferents que inclouen diverses activitats: Gala internacional de màgia, tallers de màgia, sessions de màgia de prop, espectacles unipersonals, màgia de carrer…

Aquesta proposta està destinada per a tots els públics i farà que la vostra ciutat tingui un esdeveniment cultural diferent.

Programacions culturals: Disposem d’un ampli catàleg d’espectacles de màgia que es fusionen amb altres disciplines com el circ, les titelles o les ombres xineses. Espectacles únics, inèdits i diferents per a enriquir la vostra programació d’activitats.

Màgia empresarial: La màgia promocional és una eina que s’utilitza en la presentació d’un producte o per remarcar les qualitats d’una empresa que seran recordades per als seus clients gràcies als jocs de màgia del mag.

-Esdeveniments d’empresa: Espectacle de màgia de prop abans o després del dinar o sopar on el mag visita les diferents taules presentant la seva màgia tematitzada d’acord amb l’empresa que organitza l’acte. L’altra possibilitat és presentar un espectacle de màgia d’escenari per a tots els assistents a l’acte.

-Presentació de productes: La màgia serà el vehicle que permetrà recordar les qualitats del producte que s’està presentant a tots els clients presents.

-Tallers interactius de màgia: L’objectiu és motivar als treballadors i fomentar el treball en equip, amb els nostres tallers s’ensenyen tècniques que fan servir els mags i que posteriorment poden ser utilitzades per als treballadors d’una empresa.

Esdeveniments particulars: Si voleu que la vostra celebració sigui única i recordada d’una forma especial no dubteu en posar una mica de màgia al vostre acte. Celebracions, bodes, festes privades. Disposem de diferents formats d’espectacles que s’adaptaran a les vostres necessitats.

Foto-contacto-2